"Intr-o vara cu mult soare, am cusut la paretare!", h'Art Gallery, 2006, cusaturi pe panza


waiting in the parking to give you sweet kisses



I'm staing, expecting you and emigrating to the love



your eyes, my lover, bring me closer to God




from this polution, which one should I choose




My lover, run faster, I'm waiting for you, up to The Motoare bar



Waiting for my lover with the cell on my chest



Your tongue my lover gives me thrills, from the night untill the sunshine



I'm expecting you 'cause I miss to hold me, watching together to the TV

3 comentarii:

Anonim spunea...

foarte tari

mihai turcu spunea...

No disrespect or anything, dar ca unu' (eu adică) care am copilărit cu aceste peretare pe pereți la mamaia mea la țară mi se pare un pic, cum să zic, disingenuous, hipsteresc-ironic lipsit de orice semnificație să te iei de acest fel de exprimare vizuală care putea fi valorificat și altfel (și aici se vede că totuși artista de față nu e chiar atât de varză, din moment ce a reușit totuși să vadă aceste peretare pe pereții cuiva, mulți "artiști" din ziua de azi rămân blocați la modul hipsteresco-ironic la "Răpirea din Serai"), și anume, nu știu, să fi fost puse în valoare în alt fel decât acela de a desena la propriu niște acte sexuale și alte chestii care mie unuia mi se par absolut aiurea în acest context (din câte știu dacă vrei să vezi sex adevărat pe internet sau ca exprimare artistica există site-uri dedicate și mult mai la obiect, nu lăbăreli triste adolescentine late '90s de pe vremea cănd nu exista internet și ne frecam între noi pe Sat 1 sau TV 1000 sâmbătă după 12 noaptea).

Încă o dată, nu vreau să fiu negativ or anything, sunt multe lucruri care merită și trebuie redescoperite dar poate într-un mod mai cinstit și cu o deschidere artistică mai largă.

zumbachacha spunea...

analfabetismul eseului mai sus publicat de catre distinsul turc mihai, ale carui obiceiuri auto-productive la 12 noaptea in anii 90-din afirmatiile domniei sale- au dus la innegurarea fostului organ ascuns bine in cutia craniana si de negasit acum. Dansul privind in golul propriu si in ceata craniana a semnalat ca un militian nereguli fara traiectorie precisa ,descriptive , lipsind obiectul, cauza si efectul lor. Nihil sine turcu' mihai.cat pe ce sa vreau sa raspund nihilistului incetosat cand am vazut opinia artistei despre ceva. Eu n am inteles despre ce si a exprimat o opinie, dar la finalul zicerii sale am alipit pana la identitate argumentul turcului mihai si a l artistei intr o concluzie amara : la asa comentator asa artist si viceversa neaparat. Dar iata ma prins in degringolada artist privitor: un joc dublu orb: nu atii cine i artiste el cine i privitorul , se opineaza fara obiect. M a incercat un dram de mila ascultand vaierele artistei parca alunecata intr o balta pe trotuar langa Spitalul Coltea , cu dressul rupt in genunchi dar fumand o tigara si vorbind la mobil. As zice , pt mine, nu pt ea: Arta seduce chiar si pe artist si l cara cu ea indiferent unde a fost fatat de mama natura. Caci cine n are motor , zace in caruta. Mai Tata , mai....